Medite Tricoya opent deuren als het ‘perfecte product’

Hoogwaardig en duurzaam MDF basis voor renovatie Victoriaans huis.

Een timmerbedrijf heeft in Londen een Victoriaans huis in originele staat mogen terugbrengen. Als nieuwe huisvesting voor de bewoner, waren zeer specifieke ontwerpen bedacht om tijden van weleer te doen herleven.

Voor het ontwerpen, produceren en installeren van een voordeur in de stijl van Downingstreet 10, bleek Medite Tricoya het perfecte product.

Perfecte voordeur

Volgens de projectleider: ‘Panelen van een dergelijke omvang kunnen splijten of andere gebreken vertonen met de nodige reparaties ter plekke als logisch gevolg. Om die reden zijn we altijd op zoek naar een probleemvrij alternatief dat ons in staat stelt een perfecte deur te leveren. Dit product hebben we nu voor het eerst ook echt gevonden.’

 
Medite Tricoya kan verwerkt worden als elke andere kwalitatief hoogwaardige MDF. De voor deze deur gekozen finish is een zwarte, hoogglans polyesterlak waardoor een glad en glanzend eindresultaat zonder tekening bereikt kon worden.

Stabiliteit en duurzaamheid

Medite Tricoya is in aanschaf wellicht duurder, maar de waarde en voordelen beperken het risico op problemen die leiden tot reparaties en zelfs vervanging op locatie. Om die reden staan de extra kosten niet in verhouding tot de toekomstige besparingen.
Medite Tricoya heeft een bewezen superieure dimensionale stabiliteit en duurzaamheid, zelfs in wisselende weersomstandigheden. Het kan worden gebruikt in situaties en toepassingen waar hout en houten plaatmateriaal voorheen niet eens overwogen konden worden.

Bezoek de stand

Voor meer informatie over Medite Tricoya: bezoek stand 11.307 op Building Holland van 17 t/m 19 april in de RAI. Een gratis toegangsbewijs kunt u bestellen via de website www.meditetricoya.nl.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie