Brakel Atmos breidt assortiment RWA systemen uit

Uitbreiding assortiment RWA installaties met esthetische en duurzame systemen.

De brandveiligheidsconcepten van Brakel Atmos bestaan onder meer uit RWA installaties, brandmeldinstallaties, compartimentering en certificering.

Het assortiment RWA systemen van Brakel Atmos is aanzienlijk uitgebreid, zowel met esthetische als uiterst duurzame producten.

Estra glazen louvresysteem

De Estra is een lichtdoorlatend louvresysteem dat verticaal wordt toegepast en geschikt is voor zowel dagelijkse ventilatie als rook- en warmteafvoer. De Estra heeft thermisch gescheiden profielen en is mooi en strak vormgegeven en ideaal voor situaties met veel glas.
In enkelglas is het systeem nu zowel middenscharnierend, puntgehouden als bovenscharnierend verkrijgbaar. De dubbelglas uitvoeringen zijn middenscharnierend gekaderd, middenscharnierend (semi-)structureel en bovenscharnierend toepasbaar.

Duo Therma dubbelklepsysteem

De Duo Therma is een dubbelklepsysteem met een hoge lucht- en waterdichtheid en een hoge akoestische isolatie. Van industriƫle gebouwen tot koel- en vriescellen en van commerciƫle centra tot kantoorgebouwen en theaters: de Duo Therma heeft voor elk gebouw een functionele en duurzame oplossing.
Een Rw-waarde van 44dB behoort tot de mogelijkheden.

Esthetische uitzetramen

Naast kleppenventilatoren heeft Brakel Atmos eveneens een grote verscheidenheid aan esthetische uitzetramen in haar pakket, zoals het thermisch gescheiden Ventria uitzetraam en de Luma en Lumera uitzetramen waarvan de bediening in het frame zijn weggewerkt. Speciaal voor geveltoepassing is er het Inova ventilatieraam met verborgen bediening.

Test

De RWA systemen van Brakel Atmos zijn getest conform EN-12101-2.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie