Begin mei gaan de eerstvolgende cursussen van start.

Veiligheid staat bij iedereen voorop. Het is dan ook logisch dat gebruikers van gebouwen hun brandmeldinstallaties het liefst laten onderhouden door een installatiebedrijf met gekwalificeerde onderhoudsdeskundigen.

U en uw medewerkers kunnen zich kwalificeren door deel te nemen aan de cursus Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties.

Vooropleiding

Om aan deze cursus deel te kunnen nemen is het belangrijk dat u beschikt over een vooropleiding elektrotechniek op mbo-niveau en het diploma Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties.
Bent u nog niet in bezit van het vereiste diploma? Dan is de cursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties een goed alternatief. Indien u al in bezit bent van de nodige voorkennis en deelcertificaten, dan kunt u deelnemen aan de examentraining. Informeer bij het Kenteq Serviceteam naar de mogelijkheden, of bekijk het volledige aanbod op www.kenteq.nl.

Competenties

De cursus wordt aangeboden door Kenteq en is bedoeld voor medewerkers die in bezit willen komen van het erkende diploma. Na deze zevendaagse cursus bent u in staat om:

  • brandmeldinstallaties zelfstandig en volgens de voorschriften te inspecteren, onderhouden en repareren;
  • wijzigingen die van invloed zijn op de projectering te signaleren en volgens de voorschriften te melden en op te heffen;
  • activiteiten van een beheerder brandmeldinstallaties te controleren en te evalueren.
Aanmelden en informatie

 
Meldt u aan op www.kenteq.nl of neem contact op met ons Serviceteam via telefoonnr (088) 444 99 00 of stuur een mail naar serviceteam@kenteq.nl.

Startdatum en locatie

7 mei in Woerden (aanmelden kan tot 5 mei);
9 mei in Nuenen (aanmelden kan tot 7 mei).

Aantal bijeenkomsten: 7 dagen.