Een unieke ervaring van design, innovatie en duurzaamheid.

InterfaceFLOR, leider in design en productie van hoogwaardig tegeltapijt, lanceert op 29 maart a.s. the awarehouse. Op deze dag zal de gerenoveerde fabriekshal in Scherpenzeel feestelijk geopend worden.

Tegeltapijt

The awarehouse omvat diverse kantoorruimtes, een duurzaamheidshoek, product- en merkbelevingsgebieden, een galerie voor veelbelovende kunstenaars, inspirerende vergaderruimtes, een theater in de grond en een hi-tech conferentieruimte met videomuur.
Het gebouw is naast een experience ruimte ook een voorbeeld van duurzame renovatie en herbestemming. Door het gebruik van verschillende kleuren en structuren tegeltapijt zijn verschillende zones gecreëerd, met elk een andere functie. The awarehouse is een gebouw met een open karakter, met veel glas en weinig muren, dat het gevoel geeft van openheid, ruimte en licht.

Duurzaam en innovatief ontwerp

Bij de renovatie van de voormalige fabriek zijn alleen duurzame en gerecyclede materialen gebruikt. Hout van oude treinwagons is hergebruikt in en om het gebouw, het gebruik van vintage stoelen in de kantoren en vergaderzalen en hergebruikte objecten van eerdere tentoonstellingen zorgen voor een verassend effect.
Het innovatieve, verhoogde kabelmanagementsysteem Intercell zorgt ervoor dat het geïsoleerde gebouw wordt verwarmd met de restwarmte afkomstig van de productievestiging.

Metropolis

Tijdens de opening van the awarehouse wordt tevens de nieuwste collectie Metropolis gelanceerd. Hiervoor vond interfaceFLOR inspiratie in het thema van de Apocalyps en de wedergeboorte van een nieuwe, betere wereld. Deze inspiratie levert een gevarieerde reeks patronen van onderbroken lijnen, gebouwen die verwoest zijn, de natuur die over vervallen gebouwen heen woekert en de surrealistische patronen en elektrische lichten van toekomstige steden.

Aanmelden

Laat u inspireren door de trendwatcher Adjiedj Bakas en bekijk de nieuwste collectie Metropolis.
Meldt u nu aan via de website!