Famostar zorgt voor dé ideale projectoplossing in LED

Go! & CELO: de nieuwe standaard van Famostar.

Combineer de productfamilies Go! en CELO voor een complete en duurzame projectoplossing in LED: vluchtwegverlichting en -aanduiding met een eenvormige, zakelijke en rustige uitstraling.

Zeer geschikt voor kantoren, onderwijs en zorg.

Voordelig

Wat is voor u de ideale noodverlichting? Uiteraard moet het voldoen aan alle veiligheidseisen en kwaliteitsnormen. Maar u let natuurlijk ook op het installatiegemak, de uitstraling en de prijs.
Famostar presenteert de productfamilies Go! en CELO: een assortiment moderne, degelijke, veelzijdige en bovendien voordelige armaturen. Hiermee is LED-technologie geschikt geworden voor ieder gangbaar project.

Oplossing

Onze LED-projectoplossing biedt vele voordelen voor u en uw klant. U minimaliseert uw logistieke kosten doordat u met een beperkt aantal modellen vrijwel overal uit de voeten kunt. Door te standaardiseren voorkomt u bovendien faalkosten tijdens de montage en worden onderhoudswerkzaamheden en -kosten zeer voorspelbaar.
Het doordachte ontwerp van deze nieuwe generatie armaturen zorgt er tevens voor dat u ook op lastige plaatsen een nette oplossing kunt bieden.

De 80-20-regel van Famostar

Met de productfamilies Go! en CELO van Famostar kunt u in de regel 80% van de benodigde noodverlichting in een project invullen. De overige 20% betreft bijzondere toepassingen, waarin het assortiment van Famostar natuurlijk ook voorziet.

Folder aanvragen

Vraag de speciale folder aan via marketing@famostar.nl en lees meer over dit onderwerp.
In de folder wordt dieper ingegaan op het toepassen van Go! en CELO in kantoren, het onderwijs en de zorg, in bijzondere situaties aangevuld met overige producten uit ons assortiment.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie