RenoTop 60 ‘ZR’ speciaal ontwikkeld voor renovatie

Duco Ventilation & Sun Control ontwikkelde een raamventilatierooster specifiek voor renovatie.

Het rooster bestaat uit een geheel en kan bijzonder snel en eenvoudig OP kunststofkozijnen voor renovatie geplaatst worden.

In Nederland dateert ongeveer 53% van de woningen nog van voor 1976. Verouderde woningen kunnen heel wat problemen met zich meebrengen: hoog oplopende energiekosten, gekoppeld aan een matig binnenmilieu en gelijkaardig comfort. Kortom, er zijn nog heel wat uitdagingen in de renovatiemarkt.
Aangezien bij renovatie heel vaak de ramen vervangen worden, is de RenoTop 60 ‘ZR’ dan ook de oplossing bij uitstek om hier bij toe te passen.

Wind- en waterdicht

De RenoTop 60 ‘ZR’ bestaat uit één geheel en is voorzien van een transparante bovenzijde. Op die manier zijn de koppelstukken met bevestigingsgaten duidelijk zichtbaar en kan het rooster snel en eenvoudig op het kozijn vastgemaakt worden.
Het buitenprofiel van het raamventilatierooster is voorzien van een aanslagflens, waardoor het rooster mooi aansluit op het PVC-kozijn. Ook het afdichtingsrubber van het kozijn kan naadloos doorgetrokken worden in het rooster. Dat garandeert een optimale wind- en waterdichtheid.

Akoestische versie

De RenoTop 60 ‘ZR’ biedt een maximaal ventilatiedebiet (10,9 dm3/s) en een uitstekend thermisch comfort dankzij de kunststofklep met dubbele wand. Dit raamventilatierooster is ook beschikbaar in een licht akoestische versie (AK) voor projecten waar sprake is van geluidsbelasting.

 

« Nieuws overzicht