Somfy ontwikkelt NEXT Active Façades

Flexibel totaalconcept met één complete geveloplossing.

Mede dankzij de kennis en expertise van Somfy is NEXT Active Façades ontwikkeld. Next Active Façades is een flexibel totaalconcept met één complete geveloplossing.

De gevel vormt de belangrijkste schakel in de energiehuishouding van gebouwen en biedt de oplossing voor duurzame nieuwbouw en renovatie Hierin zijn de klimaatvoorzieningen: koeling, verwarming, ventilatie en zonlichtregulering geïntegreerd en op elkaar afgestemd.

Voordelen van Next Active Façades

 
Eén oplossing, één partner, één aanspreekpunt


  • De opdrachtgever heeft één aanspreekpunt en alle klimaatvoorzieningen worden zorgvuldig op elkaar afgestemd. Next Active Façades neemt echter de verantwoordelijkheid voor de volledige oplossing en biedt de opdrachtgever wél de gewenste zekerheid dit in tegenstelling tot wat gebruikelijk is: klimaatvoorzieningen worden dan gerealiseerd door verschillende partijen.

 
Minder energie, meer comfort


  • Voor elke situatie kan een oplossing op maat worden geboden. In de meest geavanceerde vorm is Next Active Façades een decentraal systeem dat iedere gebruiker in staat stelt het klimaat op zijn of haar werkplek naar behoefte kan regelen via de pc.
    Zodra een werkplek een werkplek onbezet is, schakelt het systeem over naar de optimale energie modus. Zo kan er tot 20% bespaard worden op energie verbruik.
Efficiënt en effectief

De oplossingen van Next Active Façades zijn relatief eenvoudig te realiseren doordat zij in de gevel worden geplaatst. Ingrijpende maatregelen in het gebouw zelf zoals verlaagde plafonds, schachten en ventilatiekanalen, zijn niet nodig. Dat bespaart geld en tijd.

Informatie

Mocht u vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via (023) 55 44 900 of stuur een e-mail naar bertus.vandenbrink@somfy.com.
Ook kunt u meer informatie verkrijgen via www.somfy.nl.

 
Wij helpen u graag verder!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie