Oostwoud zorgt voor de perfecte postkast

Oostwoud levert voor iedere entree duurzame oplossing

Post ontvangen we allemaal. Een leuke verjaardagskaart, de dagelijkse krant of misschien een keer iets minder leuks.

Hoe dan ook: Oostwoud zorgt voor de perfecte postkast. In de juiste stijl en met de juiste kleuren.

Iedere entree een passende oplossing

Welk ontwerp er ook ten grondslag ligt aan de uitvoering van een appartement of een gebouw, er zijn legio mogelijkheden om de entree te verfraaien met een mooie brievenbus, een unit in of op de gevel of een vrijstaande opstelling. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop.
Als specialist in postkastsystemen speelt Oostwoud in op wensen en behoeften van de klant. De medewerkers van Oostwoud helpen u graag bij het ontwerpen van een functioneel postkastsysteem, dat perfect past bij de entree.
Daarbij is iedere RAL-kleur mogelijk en ook de materiaalkeuze is divers. De juiste accessoires en afwerking maken het plaatje tot slot compleet!

Materiaalkeuze en afwerking

De brievenbussen van Oostwoud zijn gemaakt van tweezijdig verzinkt plaatstaal (zincor) of rvs AISI 304 en worden afgewerkt met polyester poedercoating of geborsteld met een korrel 320.

Hoge duurzaamheid

Kwaliteit en duurzaamheid van een product valt of staat met de juiste afwerking. Oostwoud is gespecialiseerd in solide oppervlaktetechnieken waarbij vooral veel zorg wordt besteed aan de voorbehandeling. Met als voordelen uitstekende roestwering, milieu- en arbotechnisch verantwoord, hoge duurzaamheid en weinig afval.
Uiteraard wordt alles met de grootste zorg uitgevoerd. Er vinden verschillende interne controles plaats, zodat kwaliteit, montage en afwerking van de brievenbussen gegarandeerd zijn.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie