Duurzaam renoveren en isoleren met E-brick of E-board

Vandersanden levert duurzame isolatieoplossingen voor de renovatiemarkt.

E-brick en E-board zijn ontwikkelingen die een grote toegevoegde waarde bieden voor de renovatiemarkt en zorgen voor een optimale isolatiewaarde bij nieuwbouw of bestaande woningen.

De E-Brick-panelen van Vandersanden worden kant-en-klaar geleverd en bestaan uit een laag isolatiemateriaal, dat wind- en waterdicht wordt afgeschermd met een laag geëxtrudeerd schuim.
De isolatiepanelen zijn vervolgens afgewerkt met handvormsteenstrips. De panelen zijn beschikbaar in verschillende dikten en/of combineerbaar met harde isolatieplaten. Gegalvaniseerde staalschroeven zorgen voor een kwalitatieve bevestiging en tussen de panelen zorgt de PU-schuim voor een perfecte afdichting.

Snelle montage

Het E-board systeem is specifiek ontwikkeld voor de doe-het-zelver. Beide systemen van Vandersanden zijn uitermate geschikt voor zowel renovatie, houtskeletbouw als projectbouw. De belangrijkste succesfactoren zijn niet alleen de combinatie van een uitstekende isolatiewaarde en de schoonheid van baksteen, maar ook de snelheid en eenvoud van montage.

Voordelen van E-brick en E-board
  • authentieke natuurlijke look, niet te onderscheiden van ‘volle’ handvormgevelstenen;
  • steenstrips beschikken over dezelfde kwaliteiten als ‘volle’ handvormgevelstenen;
  • uitermate geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw;
  • isolatiedikte kan uitgebreid worden van 40 mm tot 140 mm naargelang de vereisten die gesteld worden;
  • besparing tot 60% op de verwarmingskosten door een perfecte warmte-isolatie.
Verbeterde isolatiewaarde

Inmiddels zijn diverse projecten gerealiseerd. Zo ook dit renovatieproject in een woonwijk in Kinrooi (België). De Huisvestingsmaatschappij merkte dat de buitengevels van diverse huurwoningen verslechterd waren.
Hier is voor het kant-en-klaar systeem E-brick gekozen met als resultaat dat de isolatiewaarde verbeterd is en de hoge esthetische waarde van de woningen behouden is!

Ga voor meer informatie over E-brick en E-board naar www.e-brick.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie