Snel en ecologisch verantwoord renoveren met Mapei

Mapei introduceert renovatiesysteem op basis van Green Innovation.

Vooral in de renovatiebranche worden snelheid en efficiëntie steeds belangrijker: tijd is immers geld. Mapei speelt in op deze behoefte met verschillende systemen gebaseerd op haar Green Innovation technologie.

Snelheid betekent: snelle droging, uitharding en begaanbaarheid. Green Innovation betekent: zeer emissie-arm (EC1), stofarm (Low Dust), voorkomen van schimmelvorming onder vochtige omstandigheden (BioBlock) en vuilafstotend (DropEffect).

Snel en schoon werken

Voor groot onderhoud van natte ruimten heeft Mapei haar Tegelsysteem waarin BioBlock, Dropeffect, Low Dust, EC1 en snelheid zijn verenigd. Snel en schoon werken zijn hier de kernbegrippen die de verwerker helpen aan een prima resultaat binnen de gestelde termijnen.
BioBlock en DropEffect zorgen voor een langere levensduur van de voegen en maken ze onderhoudsarm.

Enkele producten: 

  • Topcem Pronto (sneldrogende, kant en klare cementdekvloer);
  • Planitop Fast 330 (sneldrogende, cementgebonden wandreparatie);
  • Eco Prim Grip (sneldrogende  voorstrijk voor tegel over tegel);
  • Low Dust poederlijmen;
  • ruime keuze aan DropEffect- en BioBlock-voegen in vele kleuren in combinatie met kitten in dezelfde kleuren.
Betonrenovatie

Het programma voor betonrenovatie is zeer breed en bevat o.a. verspuitbare mortels en kathodische bescherming. Het gamma is zowel toepasbaar in woningbouw,  utiliteitsbouw als infrastructurele werken. Een belangrijk en universeel toepasbaar product is Mapegrout Rasa e Ripara (vezelversterkte thixotrope ééncomponent mortel).
Sinds kort voert Mapei ook cementaire en kunstharsgebonden vloerafwerkingen in meerdere kleuren.

Nationale Boomfeestdag

Mapei is hoofdsponsor van de Nationale Boomfeestdag (21 maart a.s.). Voor elke verkochte kilo producten met Green Innovation technologie, plant Mapei blijvend bos in Nederland.
Actueel nieuws is te vinden via de website www.mapei.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie