Gearless lift zorgt voor minder milieubelasting

All-in Lifttechniek ontving het Ecodesign certificaat als teken van maximale inzetting voor duurzame ontwikkeling.

Met de toekenning van het Ecodesign Management System-certificaat volgens UNE 150301:2003 werd
All-in Lifttechniek in de sector voor verticaal transport de eerste onderneming ter wereld met het Ecodesign-certificaat.

Dit geeft duidelijk aan dat de fabrikant zich maximaal inzet voor duurzame ontwikkeling en milieubescherming.

Gearless

Een van de resultaten daarvan is het ontwerp van een machinekamerloze lift (MRL) met de nieuwste gearless technologie. All-in Lifttechniek ontwikkelt technologische oplossingen die het energieverbruik van een gebouw aanzienlijk kunnen verlagen.

Laag energieverbruik

De nieuwe machinekamerloze lift vertegenwoordigt een belangrijke stap in de ontwikkeling van technologie en innovatieve vormgeving: het energieverbruik is tot 50% lager dan bij een conventionele twee-snelheden aangedreven lift en tot 70% lager dan bij een hydraulische lift.
Daarnaast is voor dit model minder ruimte nodig en onderscheidt het zich door meer comfort en hogere prestaties.

Minder milieubelasting

Tijdens de ontwerpfase beoordeelt All-in Lifttechniek aan de hand van eco-indicatoren nauwgezet welke milieu-effecten het product heeft en corrigeert All-in Lifttechniek eventuele tekortkomingen op dat gebied.
Op deze manier streeft All-in liften voorturend naar minder milieubelasting en houdt de fabrikant hier rekening mee gedurende de gehele levenscyclus van het product.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie