Uniflex levert hoogwaardige sanitaire cabines met uitstraling

Duurzaam, doordacht, design.

Sanitaire cabines maken een wezenlijk deel uit van de uitstraling van een project. Mooi eigentijds design draagt bij aan de prettige indruk die het bedrijf bij haar klanten of personeel achterlaat.

De sanitaire glascabines van Schäfer Trennwandsysteme Duitsland zijn ontworpen met precies die gedachte in het achterhoofd.

Veiligheidsglas

Naast uiterlijk is er tijdens het ontwerp ook goed nagedacht over veiligheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom gebruikt Uniflex uitsluitend gecertificeerd veiligheidsglas dat in hoge mate bescherming biedt bij een eventuele breuk. Het oppervlak is hittebestendig en kan niet worden doorboord.

Corrosiebestendig

De geëmailleerde laag op het glas kan in vele kleuren worden geleverd. Deze laag is zo hard dat verontreinigingen met viltstift, balpen en spuitbus eenvoudig te verwijderen zijn. Het gehele systeem is bovendien 100% recyclebaar omdat er alleen gebruik wordt gemaakt van glas, aluminium en RVS.
Alle onderdelen van het beslag zijn gemaakt van geanodiseerd of verchroomd aluminium of RVS en beschermd tegen corrosie. Alle verven zijn lood- en cadmiumvrij.

Bijzondere highlight

Kortom: een sanitaire cabine met talrijke vormgevingsmogelijkheden in glassoort en glaskleur waarmee u een elegante uitstraling van kwaliteit en daarmee een bijzondere highlight in elke wellness-, kleed- en sanitaire ruimte creëert.
Naast cabines maakt Uniflex ook garderobekasten, zitbanken en wastableaus in glas maar ook hoogwaardige spaanplaat, sandwichpaneel, hpl of staal.

Uniflex is met Schäfer Trennwandsysteme Duitsland een voor de Nederlandse markt exclusieve samenwerking aangegaan. Overtuig u van de kwaliteit en mogelijkheden op www.uniflex.nl.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie