Uitbreiding Axor Starck ShowerCollection biedt meer mogelijkheden

Axor Starck ShowerCollection: haute couture, ook voor kleine badkamers.

De Franse topdesigner Philippe Starck heeft met de ShowerCollection een compleet programma ontworpen.

Het systeem maakt het mogelijk om eindeloos veel combinaties en oplossingen te maken. Deze zeer succesvolle collectie wordt nu uitgebreid met een hoofddouche en baduitloop.

Nieuwe hoofddouche

De nieuwe 24 x 24 cm hoofddouches passen perfect in kleinere doucheruimtes. De hoofddouches zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: in het plafond, met plafondaansluiting en in de klassieke wandaansluiting met een douche-arm.
De doorstroombegrenzer is standaard ingesteld op 12 liter gemengd water per minuut en deze kan naar wens worden ingesteld naar 20 liter per minuut.

Eenvoudig reinigen

Aantrekkelijk aan de nieuwe hoofddouches is de nieuwe functionaliteit die het schoonmaken makkelijker maakt. Dankzij twee clips aan de zijkant kan de verchroomde kap van de straalschijf eenvoudig worden losgemaakt.
Zo is de hoofddouche eenvoudig te reinigen, het onderdeel kan zelfs in de vaatwasmachine schoongemaakt worden.

Ook voor het bad

Voor toepassing bij het bad is er een multifunctionele baduitloop met watervalstraal die ook als douche gebruikt kan worden. De baduitloop is 24 cm breed.
Net als de uitloop valt het planchet op door de spiegelende afwerking. De baduitloop kan naar wens flexibel geïnstalleerd worden, traditioneel bij het bad, met bijbehorende kranen uit de collectie, maar ook op hoofdhoogte voor een verkwikkende nekmassage dankzij de speciale jet.

Rust

Alle modules uit de Axor Starck ShowerCollection zijn in iedere gewenste indeling te combineren: horizontaal of verticaal, gecentreerd of asymmetrisch over de ruimte verdeeld.
Zo ontstaan individueel ontworpen douche-inrichtingen. De minimalistische vormgeving brengt rust in de doucheruimte.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie