Design armatuur geeft daglicht

Solatube daglichtsystemen maken daglicht mogelijk op elke plek in uw huis of bedrijf.

Onlangs introduceerde Solatube op de beurs GEVEL 2012 in Ahoy een nieuwe serie daglichtarmaturen.

Deze daglichtarmaturen regelen de lichtspreiding en vormen een stijlvolle plafondafwerking.

Welzijn

Daglicht is rustig aan het oog en de natuurlijke fluctuatie van het licht in de loop van de dag is een prettige ervaring. De dynamiek van het daglicht stroomt nu de ruimte binnen via een fraai vormgegeven daglichtarmatuur.
Een Solatube vergroot hiermee het welzijn en verlaagt de energierekening.

Puur daglicht

De nieuwe daglichtarmaturen zijn in Amerika ontworpen voor de Solatube Brighten Up Serie. Voor optimale lichtspreiding van de Solatube 160 DS (buisdiameter 25 cm) zijn de matglazen armaturen JustFrost, OptiView en de Tierdrop ontwikkeld.
De Solatube 290 DS (Ø35 cm) voert buiten deze 3 daglichtarmaturen ook de eigentijdse VividShade, AuroraGlo en de QuadraFrost.
Deze ontwerpen zullen voor iedere liefhebber van puur daglicht een lust voor het oog zijn.

Installatiegemak

Het installatiegemak dat de systemen van Solatube kenmerkt blijft behouden. De huidige VusionTM plafondplaat zal worden vervangen door de Classic VusionTM daglichtarmatuur. De overige plafondplaten zullen per direct uit het assortiment verdwijnen.

Hoogwaardig

Het Solatube daglichtsysteem vangt het buitenlicht met een kleine koepel op en transporteert het daglicht via een reflecterende buis naar elke gewenste ruimte.
Met de nieuwe daglichtarmaturen straalt het licht gelijkmatig het vertrek in en geeft een hoog visueel comfort. Het Solatube daglichtsysteem is uniek vanwege de hoogwaardige materialen die gebruikt worden.
Het product kan worden toegepast in zowel bestaande bouw, renovaties, als in nieuwbouw.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie