Rimfree wandcloset garandeert hoge hygiëne

Sphinx introduceert wandcloset zonder spoelrand met nieuwe spoeltechniek in de series Sphinx 300 en 345.

Wandclosets zonder spoelrand (Rimfree) met een innovatieve spoeltechniek; voor toiletruimten waarin de hoogste hygiënische eisen tellen.

In deze wandclosets is een mooi gevormde waterverdeler verwerkt, die het spoelwater symmetrisch in het wandcloset naar rechts en naar links leidt, maar ook naar beneden waarbij het water direct in de sifon uitkomt.
Door de vormgeving van het wandcloset zijn er geen verborgen plekken waar vuil zich kan afzetten of waar onder de spoelrand dingen (denk aan drugs) verstopt kunnen worden.
Daarom zijn deze toiletten ook zeer geschikt voor openbare ruimten, doorgangsruimten (zoals luchthavens) en penitentiaire inrichtingen.

Eenvoudige reiniging

Wandclosets zonder spoelrand kennen een groeiende populariteit, niet alleen in ziekenhuizen, revalidatiecentra en bejaardentehuizen, maar ook bij particulieren.
Deze wandclosets zijn bijzonder makkelijk te reinigen: de bewerkelijke spoelrand ontbreekt immers waardoor vuil en verontreiniging zich niet makkelijk afzet.
Sphinx Rimfree wandclosets zijn leverbaar in de series Sphinx 300 en 345.

Spoelvariatie

De Sphinx 300 en 345 wandclosets zonder spoelrand worden aan de wand gemonteerd. Ze onderscheiden zich qua design niet van de varianten mét spoelrand. De wandclosets spoelen met 6 liter, het Sphinx 300 wandcloset kan ook met 4,5 l-spoeling worden gebruikt.

Over Sphinx

B.V. “DE SPHINX” MAASTRICHT biedt de Beneluxmarkt een compleet en helder assortiment met drie merken die elkaar aanvullen en versterken: Sphinx, Keramag en Koralle. De drie merken zorgen samen voor één compleet assortiment dat alle marksegmenten bedient.
Voor het volledige aanbod van de drie merken is B.V. “DE SPHINX” MAASTRICHT het aanspreekpunt.

Bezoek B.V. “DE SPHINX” MAASTRICHT op stand A022, hal 11.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie