Duco brengt goed doordacht binnenklimaatconcept

Duco lanceert drie nieuwe concepten in primeur op VSK 2012.

Duco Ventilation & Sun Control ontwikkelde drie goed doordachte totaalconcepten die altijd en overal een gezond binnenklimaat garanderen. Drie pijlers: natuurlijke dagventilatie in combinatie met buitenzonwering en nachtventilatie, vormen hiervoor de basi

Deze drie concepten vormen de primeur tijdens de VSK-beurs op stand A096 in hal 9.

Duco at home, de standaard voor woningventilatie

Van eenvoudig en snel te installeren, zoals het Duco CO2 System en het Duco Comfort System, tot high-end met het DucoTronic System.
Deze drie Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen hebben één doel voor ogen: een comfortabel binnenklimaat met ‘natuurlijke’ ventilatie, waar de gezondheid van de bewoner centraal staat.

Duco at work, het antwoord voor gezonde en energiezuinige kantoren

Een goed doordachte oplossing op het gebied van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering garandeert een comfortabel binnenklimaat én een verhoogde productiviteit.
Bij Duco staat gezondheid op de eerste plaats en dat op een energiezuinige manier.

Duco at school, natuurlijk ventileren is beter studeren

Een beredeneerde strategie van ventilatie- en zonweringsystemen zorgt voor een aangename leeromgeving. Een klaslokaal voorzien van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen, draagt bij tot een betere concentratie en verhoogt de prestaties aanzienlijk.
Voor kantoren, (zorg)instellingen en scholen, werd het DucoTronic System Wired ontwikkeld. Dit bekabeld Vraaggestuurd Natuurlijke Ventilatiesysteem is op maat gemaakt voor de utiliteitsbouw en ventileert op basis van CO2-, RH- en temperatuurmeting.
Dankzij de universele Modbuscommunicatie is er bijvoorbeeld een koppeling mogelijk met een gebouwbeheersysteem.

Bezoek Duco op stand A096 in hal 9.

 

« Nieuws overzicht