FAAY W'all-in-One® maakt slim isoleren mogelijk

Faay presenteert unieke betaalbare voorzetwand met hoge thermische isolatie.

De unieke voorzetwand met hoge thermische isolatiewaarde, handzame paneelbreedte en dampremmende folielaag heeft een minimale dikte, is licht van gewicht, duurzaam en recyclebaar.

Het heeft geen koudebrug en warmtelek, is ongevoelig voor vocht, is snel te monteren en hoeft niet afgeschroefd te worden. Minder handelingen en daardoor minder kosten.

Hoge isolatiewaarde

Het W’all-in-One paneel bestaat uit een combinatie van PIR verlijmd op een 9,5 mm dikke gipsplaat. Het isolerende paneel in combinatie met houten sloffen en een isolerend montageprofiel levert een hoge thermische isolatiewaarde van Rc 2,65 bij een minimale dikte van 60 mm. Bij 90 mm is de Rc-waarde maar liefst 3,85.

W’all-in-One-vrijstaand

Naast het gewone W’all-in-One systeem is er ook de W’all-in-One-vrijstaand. Dankzij de solide stijlen van gelamineerd en gevingerlast grenen is de vrijstaande wand geheel zelfdragend. Dit type kan in elke situatie worden toegepast, ongeacht de conditie en/of de hoogte van de achterliggende muur.
Door de sterke stijl kan de wand nu bovendien tot zelfs 360 cm hoog worden toegepast, zonder risico op hellen of kromtrekken. Dit maakt de W’all-in-One-vrijstaand tot dé oplossing voor bijvoorbeeld zeer oneffen, gehavende, afbrokkelende, scheve of vochtige muren en monumentale panden.
Met de nieuwe vrijstaande variant biedt W’all-in-One ongekende mogelijkheden voor na-isolatietoepassingen: voor renovatie, verbetering van het energielabel en meer comfort. W’all-in-One-vrijstaand biedt optimale isolatie voor de lastigste omstandigheden. Snel, simpel, doeltreffend én scherp geprijsd!

Bouwkundige voordelen

Alle typen W’all-in-One bieden maximale thermische isolatie bij een minimale dikte. De constructie zonder koudebruggen zorgt voor een uitstekend, blijvend thermisch rendement. De W’all-in-One is ongevoelig voor vocht, voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit en is KOMO-gecertificeerd.

Meer info

Bekijk de website van Faay.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie