Innovaties Duco maken het verschil

Duco Ventilation & Sun Control presenteert op de vakbeurs Gevel 2012 een hele reeks noviteiten.

Van 25 tot en met 27 januari a.s. kunt u in de Ahoy in Rotterdam kennis maken met producten die het verschil kunnen maken.

Op het gebied van architecturale zonwering presenteert Duco heel wat vernieuwingen. Kernwoorden voor deze innovaties zijn esthetiek, gecombineerd met functionaliteit.

DucoSlide SlimFrame BiFold

De lamellen van de DucoSlide BiFold zitten vervat in de subtiele en geraffineerde ‘SlimFrame’-zijprofielen, die volledig naar de zijkant schuiven. Zo ontstaat er een verschillend design in open of gesloten stand. Daarenboven is de 100D-lamel ook verkrijgbaar in een geperforeerde variant, die er voor zorgt dat het licht op een zachte manier verspreid wordt.

DucoSlide LuxFrame Perfo

Het geperforeerde aluminium paneel werd harmonieus geïntegreerd in een ‘LuxFrame’-kader. Naast de standaard perforatie, die zorgt voor een optimale lichtregeling en een maximale privacy, zijn op aanvraag ook andere perforaties mogelijk.

 
 
 
DucoSlide LuxFrame Wood

Het ideale huwelijk, geïllustreerd door de perfecte symbiose van houten lamellen in een aluminium kader. Deze combinatie zorgt voor een esthetische meerwaarde aan ieder gebouw door de gevel een speciale ‘touch’ mee te geven.

DucoTwin

Daarnaast wordt ook de DucoTwin 120-reeks verder uitgebreid. Deze succesvolle combinatie is er, naast de optionele Fix-uitvoering (stormvast), nu ook in een Cap-uitvoering. Het zonweringdoek is gemonteerd op een uitvalarm, die eerst verticaal naar beneden zakt, maar daarna automatisch uitvalt in een hoek van maximum 90°.

 
Benieuwd naar meer? Ontdek alle noviteiten van Duco tijdens Gevel 2012 op stand D001 en laat u verrassen of surf onmiddellijk naar www.duco.eu.

« Nieuws overzicht