AGC biedt met Thermobel 0.8 superisolerende glasoplossing

Thermobel 0.8: dubbele beglazing met de voordelen van drievoudige beglazing.

Het nieuwste product van AGC waarvan het basisglas C2C-gecertificeerd is, heet Thermobel 0.8. Deze beglazing biedt op het ogenblik de beste thermische isolatie op de markt van dubbele beglazingen, namelijk een U-waarde van 0.8 W/(m².K).

Een ideaal product voor wie op zoek is naar een compacte, lichte en superisolerende glasoplossing.

Drievoudige beglazing

Thermobel 0.8 werd ontwikkeld in het Research & Development centrum van AGC: het resultaat is een vernieuwende samenstelling van coatings in combinatie met een gasvulling in de spouw. Elk product uit het gamma heeft de dikte van een klassieke dubbele beglazing (18 mm in de standaardsamenstelling), maar benadert het isolatieniveau van een Thermobel Triple beglazing (drievoudige beglazing van AGC).
Dankzij het lage gewicht (20 kg/m2) in vergelijking met een drievoudige beglazing kan het glas eenvoudig worden geïnstalleerd.

Maximaal licht

Het complete gamma met 9 oplossingen omvat de dubbele beglazing Thermobel TOP 0.8 voor residentiële toepassingen en de dubbele beglazing Thermobel Stopray 0.8 voor utiliteitstoepassingen.
Afhankelijk van de coating biedt deze beglazing een hoge lichttransmissie en een uitstekende zontoetredingsfactor, zodat een maximale hoeveelheid licht wordt binnengelaten en in de zomer de risico’s op oververhitting toch beperkt zijn.

Toepassing

Thermobel 0.8 is zowel voor renovatie als nieuwbouw bestemd. Thermobel Top 0.8 richt zich vooral op de woningbouw terwijl Thermobel Stopray 0.8, verkrijgbaar in meerdere kleurtinten, vooral geschikt is voor commerciële gebouwen.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie