Zichtbaar onderscheid met ModiWood Colour gevelbekleding

Houthandel bouwt nieuw opvallend onderkomen met gevelbekleding als visitekaartje.

De nieuwbouw van Koningsblaauw Houthandel in Oosterwolde is een opvallend gebouw. De directeuren en naamgevers van dit bedrijf, Hielke Koning en Jan Blaauw, wilden zich met hun nieuwe bedrijfshal zichtbaar onderscheiden.

De gegolfde gevelbeplating is namelijk opvallend ‘blaauw’ en op drie 16 meter hoge masten, die een constructief onderdeel van het geheel vormen, staan kronen als een duidelijke hint naar Hielkes achternaam.

Duurzaam

Eveneens opvallend is de niet te missen hint naar hun core-business, het duurzaam verwerken en leveren van hout. Deze verwijzing is duidelijk zichtbaar door de aangebrachte 650m² gevelbekleding van houten delen.
Er werd gekozen voor delen van het bekende merk ModiWood Colour omdat dit product niet alleen een krachtige en natuurlijke uitstraling heeft, maar ook bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

 
 
 
 
Mooi en makkelijk te verwerken

Projectleider Michel Boonstra is duidelijk over de kwaliteiten van ModiWood Colour

”Een natuurproduct als hout moet meestal nog worden afgewerkt, iets wat zeker met zo’n groot oppervlakte zeer arbeidsintensief en dus kostbaar is. De ModiWood Colour delen die we gebruikten bij de nieuwbouw van KoningsBlaauw Houthandel zijn af fabriek al voorzien van een coating en behoeften dus géén nabehandeling. Bovendien waren de delen bijzonder eenvoudig te verwerken. Ik vind dit door ons gebouwde project, mede door de toepassing van deze opvallende gevelbekleding, echt een aanwinst voor Oosterwolde.”

Meer informatie

Neem contact op met Fetim Professional (020) 580 52 85.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie