VLP middenrolwanden sluiten grote ruimtes af

VLP levert oprolbare en beweegbare wanden voor diverse afscheidingen.

VLP Middenrolwanden zijn oprolbare wanden van veelal PVC zeildoek waarmee grote oppervlakten, tot maar liefst 80 m², eenvoudig en in één keer gesloten en geopend kunnen worden.

De rolwanden zijn voorzien van een horizontaal in het midden geplaatste rolbuis met in één uiteinde een buismotor welke langs een geleiderail loopt, op deze manier rolt de rolbuis in het bovenste doekdeel omhoog en rolt tegelijkertijd het onderste doekdeel mee op. Het voordeel is een grotere windvastheid en de rolwand is in de helft van de tijd open.

Toepassingen

VLP Middenrolwanden worden vaak toegepast in; distributiecentra, tuinbouwkassen, bij bovenloopkranen, voedingsmiddelen industrie, automobielsector en in bedrijfskantines als rookafscheiding. In tuinbouwkassen en voedingsmiddelenindustrie veelal als hygiëne afscheiding.

Vele doeksoorten

De rolwanden kunnen worden voorzien van diverse doeksoorten, zoals standaard weefselversterkt zeildoek (vrachtwagen zeildoek), glashelder PVC doek, gaasdoek, isolerend doek, lichtdicht doek, antistatisch doek of brandvertragend doek.
Verder kunt u kiezen uit verschillende kleuren en zijn zichtvensters optioneel.

Opties

Optioneel kunnen de VLP Middenrolwanden voorzien worden van geleidekoven in een Ral kleur gecoat, geprint doek, een externe motor om grotere oppervlakten te kunnen afsluiten en spanbanden of windstokken in geval van grotere windbelasting.
Bij gebruik in Sport- en Fitnesscentra wordt de VLP Middenrolwand op de markt gebracht onder de naam VLP FleQsWall.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie