Van de vloer tot de nok isoleren met Powerwall

Ontdek nu Powerwall isolatie voor buitengevels en het Isofinish concept

Goed isoleren is belangrijk. Voor het milieu, maar ook voor de energierekening. Wie zijn dak en gevels isoleert, bespaart tot 60% energie.

Reden te meer om te gaan voor de beste isolatie. Naast efficiënte oplossingen voor de isolatie van daken (Powerroof) en spouwmuren (Eurowall), biedt Recticel Insulation met Powerwall de ideale isolatie voor buitengevelsystemen. Powerwall isolatie maakt deel uit van het Isofinish concept.

Gecertificeerd isolatieschild

Powerwall zorgt voor een duurzaam, efficiënt en doorlopend isolatieschild rond de woning, dat kan worden gecombineerd met een brede waaier aan esthetische gevelafwerkingen, zoals hout, sidings, steenstrips, leien, pannen en gevelpanelen. Bovendien wordt het dankzij het unieke tand en groef kliksysteem in een mum van tijd gemonteerd, is het geschikt voor renovatie én nieuwbouw en staat het garant voor uitstekende thermische prestaties. Net zoals alle Recticel isolatieproducten is ook Powerwall Keymark gecertificeerd.

Van de vloer tot de nok

Met Powerwall kan men doorlopend isoleren van kelder tot dak, waardoor alle onderbrekingen in de isolatie worden vermeden.
In combinatie met het Powerroof  systeem voor hellende daken creëert u een doorlopend isolatieschild tot in de nok van het dak én een goede aansluiting met de vloer met Eurofloor vloerisolatie (met gebruik van een isolerende bouwsteen).

Isofinish

Isofinish, het nieuwe concept voor buitengevelisolatie bestaat uit een doeltreffende combinatie van Powerwall isolatieplaten, regelschroeven en gevelafwerking naar keuze.
Het buitengevelisolatiesysteem met Powerwal biedt bovendien meer mogelijkheden dan andere systemen: het stijl- en regelwerk is perfect uitlijnbaar met de regelschroeven, wat garant staat voor een perfect rechte buitengevelafwerking.
Condensatie wordt vermeden dankzij de geventileerde spouw. Tenslotte wordt het regenwater sneller afgevoerd.

Bezoek Recticel Insulation op de beurs Gevel 2012 (stand 01.C060) en win een iPad2!
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie