steni Nature gevel siert kantoorpand

Nieuwe ERA Contour kantoor is bekleed met fabuleuze steni Nature gevel.

Onlangs is het nieuwe kantoor van ontwikkelaar en bouwer ERA Contour in Zoetermeer officieel geopend. Bij de opening waren de bij het ontwerp en de bouw betrokken partijen aanwezig.

In dit bijzondere pand van de hand van Conix Architects te Antwerpen staat co-creatie centraal; zowel het ontwerp, de inrichting als de manier van werken zijn erop gericht om samenwerking te bevorderen.

Massief uiterlijk

In de ontwerpfase van dit indrukwekkende kantoorpand is nadrukkelijk gekozen voor steni Nature: een met glasvezel gewapende gevelplaat van polymeercomposiet, met een oppervlak van gemalen natuursteen.
Totaal bedekt deze gevel dan ook ca. 2.200 m² steni Nature SN305 Medium in verdeling over op maat gezaagde en voorgeboorde panelen, custommade U- en L-elementen. Deze elementen geven een prachtig massief uiterlijk aan de gevel, daar waar toch op een lichte manier is gebouwd.

Toelichting project

Op de website van steni Benelux treft u een quote aan van Conix Architects welke vanuit esthetisch oogpunt nadere toelichting geeft op het project. Deze kunt u vinden onder steni nieuws. Uiteraard kunt u op dezelfde website bedrijfsinformatie en een overzicht van ons complete leveringsprogramma vinden.

 
Bekijk voor de mechanische eigenschappen de steni Nature productpresentatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie