Home motion brengt uw woning in beweging

SOMFY huisautomatisering maakt communicatie tussen u en uw huis mogelijk.

Met dit systeem kunt u uw huis onder controle houden, waar ter wereld. Als ze maar zijn aangesloten op de Tahoma.

Door gebruik te maken van de Tahoma router, die via internet draadloos in verbinding staat met alle voorzieningen, zijn de mogelijkheden eindeloos: van zonwering tot toegangscontrole. Alles bedienbaar via smartphone of tablet. U krijgt nog antwoord ook.

Kenmerken

IO Home control is de radiografische techniek die het mogelijk maakt te ‘communiceren’ met diverse comfort producten in uw huis. Volgens het 2-weg principe. U geeft met een druk op de knop een signaal naar bijvoorbeeld een zonnescherm. De afstandsbediening laat u meteen het resultaat zien. Alle elektrische functies in en rond uw huis kunnen in principe worden aangesloten op de Tahoma router.

Onafhankelijkheid

Waar u zich ook bevindt, de door u ingestelde scenario’s doen voor u het werk. Uw hele huis is desgewenst volautomatisch onder controle. En met uw smartphone of computer kunt u altijd en overal elke instelling handmatig wijzigen.
Huisautomatisering geeft extra onafhankelijkheid als we ouder worden.

Veiligheid

Met Home Motion kunt u een scenario instellen dat uw huis eruit doet zien alsof u thuis bent. Altijd instelbaar en veranderbaar, ook al bent u aan de andere kant van de wereld.

Draadloos

Alle elektrische functies in en rond uw huis kunnen in principe worden aangesloten op de Tahoma router. Dus zonder hak- of breekwerk voor de nodige leidingen. Het hele Home Motion systeem is draadloos.
De toekomst in huisautomatisering is vandaag al werkelijkheid geworden. Kom kijken in het Home Motion House in Villa Arena te Amsterdam.

Home Motion by SOMFY

« Nieuws overzicht