Technologie verbetert de levenskwaliteit binnen woning

BTicino esthetisch en functioneel sterk in woningautomatisering.

Kiezen voor BTicino My Home is kiezen voor het uitrusten van een huis met een intelligent domotica systeem, dat voor u zorgt. Technologie verbetert de levenskwaliteit binnen de woning.

De laatste jaren boekte woningautomatisering een enorme vooruitgang op het gebied van technologie, toepassingen en design. Nu is het moment aangebroken om al deze voordelen te ontdekken en te gebruiken, dankzij de ervaring en technologie van een betrouwbare partner: BTicino.

Bescherming

Met My Home kunt u zonder zorgen uw woning achterlaten. Het alarmsysteem beschermt het huis tegen mogelijke indringers. Bij alarm worden automatisch vertrouwenspersonen gewaarschuwd via telefoon of e-mail. Indien gewenst worden zelfs beelden (gemaakt door de My Home camera) doorgezonden.

Afwezig en toch thuis

Omdat voorkomen beter is dan genezen, zorgt My Home ervoor dat tijdens de vakantie verlichting, rolluiken en achtergrondgeluiden uw aanwezigheid simuleren naar de buitenwereld toe. Zo lijkt het alsof er iemand thuis is. Uw buren zullen het wellicht niet eens merken dat u weg bent!

 
Wilt u van ver of dichtbij toch een kijkje nemen of alles in orde is, dan kunt u via de My Home webserver alles op afstand controleren.

Kijk voor meer informatie op www.bticino.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie