Grootste platdakraam voor woningen nog groter

Luxlight BV introduceert standaard platdakramen tot 10 m2.

Luxlight BV leverde al het grootste standaard platdakraam voor de particuliere woningsector, en introduceert nu een nog groter formaat: een lichtoppervlak tot 10 m2.

Het grootformaat platdakraam van Luxlight streeft hiermee alternatieven als de lichtkoepel en lichtbuis ruimschoots voorbij.

 
Daglichtposter

Om de architect, aannemer en bewoner een duidelijk idee te geven van het lichtoppervlak en de hoeveelheid natuurlijk daglicht dat via de platdakramen van Luxlight kan worden binnengehaald, heeft Luxlight een daglichtposter ontwikkeld.
De poster is een handig hulpmiddel en geeft de ware grootte van 1 glasveld weer. De daglichtposter kan worden aangevraagd via www.luxlight.nl/daglichtposter.

Assortiment

Luxlight biedt zowel grootformaat platdakramen in standaardmaten (Luxlight Basic) als op maat gemaakte (Luxlight Pro) ramen. Het Luxlight Basic-assortiment bestaat uit 3 typen platdakramen:

  • een lessenaarsdak voor plaatsing tegen een muur (LDM);
  • een vrijstaand lessenaarsdak (LDV);
  • een zadeldak (ZD).

Elk type is leverbaar in 6 vaste maten, met minimaal 2 en maximaal 7 glasvelden naast elkaar. Het grootste platdakraam dat Luxlight levert is het ZD-type met een breedte van 2x7 glasvelden (lichtoppervlak ca. 10 m2).

 
Kenmerken

  • zonwerend, goed geïsoleerd en vanzelfsprekend inbraakwerend (klasse 2);
  • voldoen aan het Bouwbesluit (NEN 5096 klasse 2);
  • voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen;
  • 10 jaar garantie.

Om optimaal en snel aan te sluiten op het bouwproces, zijn de Basic-platdakramen van Luxlight direct uit voorraad leverbaar (doorlooptijd 2 werkweken).
Op de bouwplaats zorgt Luxlight voor een snelle, logistieke afhandeling. Een eigen team van monteurs zorgt voor een correcte levering en montage, waarbij de inzet van een kraan of ander groot materieel niet nodig is.
Architecten bieden we alle digitale tekeningen in diverse bestandsformaten zodat de Luxlight producten direct in het ontwerp opgenomen kunnen worden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie