Hörmann levert voordelige inbraakveilige deuren

Goed voor het budget en veilig tegen inbraak: voordelige deuren met weerstandsklasse 2.

Verbouwen of renoveren is een zaak van keuzes maken en concessies doen. Besparen op een nieuwe voordeur bijvoorbeeld, is toegeven op inbraakveiligheid.

Als het aan Hörmann ligt, gaat die vlieger niet meer op. Want de marktleider op het gebied van huis- en garagedeuren komt met voordelige deuren, voorzien van een WK2 veiligheidsuitrusting.

Veiligheidsuitrusting

Specifiek gaat het om vijf standaard motieven van de betaalbare, stalen ThermoPro voordeur. Deze zijn voortaan optioneel verkrijgbaar met een WK2 veiligheidsuitrusting.
Concreet worden de deuren voorzien van extra ingebouwde veiligheidsgrendels en veiligheidsglas waardoor de deur gemiddeld meer dan drie minuten standhoudt bij inbraakpogingen. Voldoende om een dief onverrichterzake te laten vertrekken.

Andere series

Overigens kunnen ook de andere voordeurseries van Hörmann (TopComfort, TopPrestige en TopPrestigePlus) voorzien worden van de extra WK2 veiligheidsuitrusting.
Daarmee is Hörmann de enige producent die deze weerstandsklasse voor alle motieven, zijdelen en bovenlichten aanbiedt.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie