Evolution biedt meer flexibiliteit bij uniek gevelontwerp

Kingspan Benchmark introduceert Evolution – The Next Detail: vlakke gevelpanelen met blinde bevestiging.

Kingspan Benchmark Façade Systems introduceert Benchmark Evolution. Met dit nieuwe slanke, vlakke en stijlvolle gevelsysteem ontwerpt u unieke gevels met een hoge kwaliteit in detaillering.

De introductie van Evolution biedt u nog meer mogelijkheden en flexibiliteit dan voorheen bij het ontwerpen van moderne façades.

Esthetische gevel

Of het nu nieuwbouw of renovatie betreft, het Evolution gevelpaneel is geschikt voor alle type gebouwen waarbij de esthetiek van de gevel van ongekend hoog niveau moet zijn.
De ultiem gladde afwerking van dit paneel dat blind bevestigd wordt, is synoniem voor vooruitstrevende bouwtechnische eigenschappen. Evolution biedt de esthetiek en architectonische detaillering die vandaag de dag een vereiste is, maar dan wel zonder de complexiteit ervan.

Schijnvoegen

Het Evolution gevelpaneel is leverbaar in diverse afmetingen: als standaard paneel tot een lengte van wel 17 meter maar ook in alle werkende breedten tussen 600 en 1000 mm in stappen van 1 mm.
Tevens is Evolution ook beschikbaar als geïsoleerd cassettesysteem waarbij alle voordelen van het bouwen met sandwichpanelen behouden blijven.
Een andere variant is er één met extra schijnvoegen in het paneel: dit schept het beeld dat er met een plankprofiel gewerkt is, terwijl het in werkelijkheid om een paneel van 1 meter breed gaat.

Variatie aan breedten en kleuren

Het paneel is uitermate geschikt om in op maat gemaakte systemen te voorzien. Deze nieuwe sandwichpanelen stellen u in staat om een gevelbeeld van gevarieerde paneelbreedten weer te geven en de voegbreedten zichtbaar te veranderen.
Daarnaast is een breed scala aan kleuren, coatings en voegdetailleringen verkrijgbaar.

 
Meer informatie en projectfoto’s kunt u vinden op: www.kingspanbenchmark.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie