Duurzaam akoestisch wandpaneel biedt hoogste geluidabsorptie

Rockfon ontwikkelt unieke geluidabsorberende akoestische VertiQ wandpanelen.

VertiQ van Rockfon is een gloednieuw concept in absorberende wandpanelen, specifiek ontworpen voor gebruik in scholen en sportruimtes en daarnaast ook geschikt voor kantoren.

VertiQ combineert uitstekende akoestische prestaties met een uiterst aantrekkelijke vormgeving en staat garant voor stevigheid en veiligheid, met een uniek bevestigingssysteem.

Flexibele plaatsingsmogelijkheden

Een groot voordeel van VertiQ zijn de flexibele plaatsingsmogelijkheden, ongeacht de breedte of hoogte van de wand.
Het systeem biedt de nodige stevigheid en veiligheid en kan alleen worden gedemonteerd met behulp van de unieke bevestigingsbeugel en het demontagegereedschap van Rockfon. De demonteerbaarheid van VertiQ zorgt voor een enorme veelzijdigheid in vergelijking met traditionele absorberende wandpanelen.

Prestatie

Rockfon heeft zijn befaamde nauwkeurige veiligheidsparameters toegepast op het product. VertiQ voldoet aan Klasse A2-s1 dO conform EN13501 voor brandgedrag en het hoogste niveau van geluidsabsorptie (αw = 1,00). De unieke vormgeving zorgt voor een betere ruimteakoestiek, met minder weerkaatsing en lagere geluidsdrukniveaus.
VertiQ wandpanelen zijn gemaakt van steenwol en zijn voorzien van een geweven structuur aan de voorkant en fleece aan de achterkant. Het oppervlak is speciaal ontwikkeld voor de hoogste stootvastheid (in combinatie met stevige Omega-profielen), waardoor deze panelen zelfs bestand zijn tegen de impact van pucks en volleyballen.

Creatieve vormgevingsmogelijkheden

VertiQ is niet zomaar een absorberend wandpaneel, maar een esthetische en praktische oplossing op het gebied van schokvastheid en geluidsabsorptie. VertiQ zorgt voor een veilige en stevige binnenomgeving en is vooral geschikt voor sportruimtes.
VertiQ biedt talrijke vormgevingsmogelijkheden en dankzij Rockfons uitstekende reputatie op het vlak van duurzaamheid vraagt VertiQ veel minder onderhoud dan vergelijkbare wandabsorptiesystemen.
VertiQ is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, lichtgrijs en donkergrijs.

Meer info is te vinden op www.rockfon.nl.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie