Schilder nog minder werk aan UniPrime multiplex

Fetim UniPrime is ruim 3x sneller qua verwerkingstijd.

Zoals u wellicht al weet is UniPrime het beste schilderklaar multiplex dat in Nederland verkrijgbaar is. Het is voorzien van een MDO coating met een grondverf filmlaag.

Door deze laag zijn de platen direct af te lakken, zonder doortekening van de onderliggende fineerlagen en de achterzijde kan daarbij onbehandeld blijven. Tevens is UniPrime verkrijgbaar in FSC én Non-FSC, is VLO, CE én KOMO gecertificeerd en heeft tot 25 jaar garantie.

Ruim 3 x sneller!

 
Wat u misschien nog niet wist is dat onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat UniPrime ruim 3 x sneller qua verwerken is dan bijvoorbeeld standaard Okoumé. Concreet betekent dit dat totale verwerkingstijd en droogtijd van een plaat Okoumé 42 uur bedraagt waarvan bijna 4 uur arbeid. Bij UniPrime bedraagt dit slechts 12 uur, waarvan 1 uur arbeid.

Langere termijn

Het gebruik van UniPrime scheelt ongelooflijk veel tijd en dus geld. En ook op de langere termijn is door de unieke toplaag minder onderhoud nodig omdat de verflaag trager verouderd. Daar waar andere platen overgeschilderd moeten worden, hoeft de UniPrime plaat slechts gecontroleerd te worden op eventuele beschadigingen om vervolgens bijgewerkt te worden.

FrontsAndFronts

UniPrime schilderklaar FSC multiplex maakt onderdeel uit van het FrontsAndFronts-concept: een compleet en overzichtelijk programma, professionele gevelbekledingsproducten, allen KOMO en CE gecertificeerd, met volwaardige ondersteuning.

 
Meer weten? Bezoek de website www.FrontsAndFronts.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie