Platdakraam biedt daglichtoplossing voor plat dak

Luxlight BV levert grootste platdakraam voor woningen.

Luxlight BV, producent en leverancier van hoogwaardige aluminium lichtstraten voor woningen, heeft zijn bedrijfspositionering aangepast.

Vanaf nu gaat het bedrijf uit Westerhoven zich volledig richten op de productie en levering van grootformaat platdakramen voor de particuliere woningsector.
Luxlight levert uit voorraad het grootste platdakraam dat momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Alternatief

Vanuit het oogpunt van gezond leven, welzijn en comfortabel wonen, willen mensen zoveel mogelijk daglicht toelaten in hun woningen. De producten van Luxlight zijn ontwikkeld om de grootst mogelijke hoeveelheid daglicht naar binnen te halen. Met de term 'grootste platdakraam' onderscheidt Luxlight zich van alternatieve producten als lichtkoepels en spiegelbuizen.
'Platdakraam' geeft duidelijk aan waar de daglichtoplossing van Luxlight voor bedoeld is: het plat dak. Op dat specifieke toepassingsgebied is het productassortiment van Luxlight nauw afgestemd.

Gerestyled

Luxlight's aangescherpte positionering is samengevat in de pay-off 'het grootste platdakraam'. Deze staat vanaf nu onder het gerestylde bedrijfslogo en zal ook in andere communicatie-uitingen terugkomen.

Levering en montage

Het assortiment platdakramen van Luxlight is opgebouwd uit een aantal uit voorraad leverbare standaardmodellen (Luxlight Basic) en platdakramen op maat (Luxlight Pro). Om optimaal en snel aan te kunnen sluiten op het bouwproces, zijn de Basic-platdakramen van Luxlight direct uit voorraad leverbaar.
Op de bouwplaats zorgt Luxlight voor een snelle, logistieke afhandeling. Een eigen team van monteurs zorgt voor een correcte levering en montage, waarbij de inzet van een kraan of ander groot materieel niet nodig is.
Alle platdakramen van Luxlight zijn inbraakwerend en voldoen aan het Bouwbesluit en de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Op alle platdakramen zit 10 jaar garantie.

Primeur

Vanaf 1 december komt Luxlight met een zeven-velds platdakraam uit voorraad  (Luxlight Basic); een platdakraam van bijna 10m2! Hiermee Luxlight uit voorraad de grootste daglichtoplossing die momenteel leverbaar is op de Nederlandse markt.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie