Op zoek naar de beste afschotisolatie? Kies voor Kingspan Insulation!

Kingspan Insulation levert een ruim assortiment van hoogwaardige PIR dakplaten. De verschillende varianten zijn bovendien in afschot te verkrijgen.

Erg handig, want zo hebt u een perfecte afwatering. Aparte of lastige constructies zijn niet langer nodig en als extra service leveren wij complete afschotplannen op maat.

Hoogwaardig isoleren

Met onze PIR isolatieplaten op het platte dak kiest u voor een gemakkelijk te verwerken materiaal, waarmee u bovendien een zeer hoge isolatiewaarde behaalt. Dat betekent dat u bij eenzelfde dikte een stuk beter isoleert dan met bijvoorbeeld minerale wol.
Die geringe dikte zorgt er tevens voor dat de transportkosten aanzienlijk beperkt worden. En ook het lichte gewicht van de platen levert grote voordelen op tijdens transport en bouw.

Hoe gaan wij te werk

Zoals gezegd kunt u bij ons terecht voor het maken van afschotplannen. Als u aangeeft hoe uw dak eruit komt te zien en welke isolatiewaarde u wilt behalen, gaan wij hiermee aan de slag.
We berekenen welke diktes u nodig hebt en maken vervolgens het bijbehorend legplan. Tot slot krijgt u een projectprijs zodat u meteen een totaalplaatje heeft van het gehele project. En dat is wel zo prettig

Voordelen
  • afschotplan, legplan en projectprijs in één;
  • zeer goede isolatiewaarde, vanaf 0,023 W/m·K;
  • brandveilig;
  • Euroklasse Bs1d0 in applicatie;
  • brandveilig in constructie;
  • FM approval;
  • licht in gewicht en gemakkelijk te verwerken (32 kg/m³ ten opzichte van 150 kg/m³ voor minerale wol).

 
Meer weten? Neem gerust contact op met onze technische service via 0800-2525252 (gratis).

Of stuur een email naar technical@kingspaninsulation.nl. We spreken elkaar.