Het belang van een ervaren partner in de bouwkolom

Hertalan is het centrale aanspreekpunt voor een duurzaam EPDM daksysteem.

Als eerste Europese producent van EPDM-folies ooit, biedt Hertalan bijna 50 jaar toonaangevende kwaliteit in duurzame dak- en gevelsystemen.

Hertalan levert een 100 procent ecologisch materiaal dat bestand is tegen UV, ozon en andere weersinvloeden. “EPDM is een duurzame investering in de toekomst, gebaseerd op bewezen kwaliteit,” zegt Benno Nijenhuis, manager van Hertalan Nederland.

Partner voor de gehele bouwkolom

”Hertalan heeft niet alleen ruime ervaring met de productie van EPDM daksystemen, maar heeft zich tevens bewezen als partner voor alle stakeholders in de bouwkolom,” zegt Nijenhuis. Mede door de economische terugval is bij veel gebouweigenaren de focus verschoven van nieuwbouw naar renovatie van de bestaande daken.
Van gebouweigenaar tot facilitair manager en van architect tot dakdekker, Hertalan is het centrale aanspreekpunt voor een duurzaam EPDM daksysteem. Wij zijn vertrouwd met de wensen en eisen van uiteenlopende klanten en beschikken over de nodige (noodzakelijke) contacten in de markt.”

Vanuit de markt is er steeds meer oog voor de risico’s van het werken met open vuur. Overheid en verzekeraars stellen zwaardere eisen aan brandveilige verwerking, tevens heeft de brandveiligheid van het materiaal hun aandacht.
Nijenhuis: “EPDM daksystemen zijn in dat geval een ideale keuze voor een langdurige en duurzame dakconstructie. Hertalan EPDM wordt aangebracht zonder het gebruik van open vuur”.

Voordelen

EPDM heeft een uitzonderlijke lange levensduur, vraagt nauwelijks onderhoud, is wortelwerend, UV- en ozonbestendig en is blijvend flexibel. EPDM is het meest milieuvriendelijke dakmateriaal. De impact op het milieu is verwaarloosbaar, de ‘return on investment’ aanzienlijk.
Nijenhuis: “EPDM-folie van Hertalan is een uniek materiaal. Wij gaan voor resultaat, koppelen toonaangevende producten aan een uitzonderlijk niveau van dienstverlening.” Met eigen R&D-faciliteiten weet Hertalan ook na bijna 50 jaar nog steeds te innoveren en marktconforme systemen te produceren.

 
“Welkom in onze wereld van EPDM.”

 
Bezoek ook onze besteksite www.hertalanbestekservice.nl of vraag een inlogcode aan via www.hertalan.nl.

« Nieuws overzicht