Creatieve trapoplossingen voor elke ruimte

Spiltrapcentrum BV levert complexe ronde trappen, compleet geleverd tegen een aantrekkelijke prijs.

Eén complete aanbieding voor de volledige uitvoering van een project, verlaagt de kans op faalkosten en verhoogt de efficiency en snelheid van uw uitvoering.

 

Focus
 
De focus van Spiltrapcentrum BV richt zich vooral op ronde trappen en balustraden. Ook rechte trappen of balustraden nemen wij graag in uw opdracht mee.
Onze trappen voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit, maar ook aan alle eisen op het gebied van brandveiligheid en ARBO-vriendelijkheid.
De trappen worden afgewerkt met watergedragen coatings in elke gewenste RAL-kleur. Buitentrappen worden op verzoek voorzien van een ommanteling met afsluitbare veiligheidsdeur.
Ook het ontwerpen en realiseren van luxe designtrappen behoort tot de mogelijkheden, zoals trappen met glazen leuningen en houten traptreden.
 
Trapoplossingen
 
Spiltrapcentrum BV onderscheidt zich door haar verdoorgevoerd innovatieve productieproces.
Ga niet zelf tobben. Onze deskundigheid helpt u aan professionele trapoplossingen tegen betaalbare prijs.
Wij maken graag een afspraak om een en ander nader toe te lichten. Maar ook het aanvragen van een offerte levert het bewijs dat vakmanschap niet duur hoeft te zijn.
 
Over Spiltrapcentrum
 
Spiltrapcentrum BV is een jonge onderneming, die voorkomt uit de voormalige bedrijven Kwartspil/Sterkos. Wij beschikken over een hoge deskundigheid en ervaring op het gebied van tekenen, berekenen en produceren van spil- en wenteltrappen en gebogen balustrades.
Van eenvoudige uitvoeringen tot complexe ontwerpen. Wij produceren in eigen fabriek spil- en wenteltrappen in staal, RVS of aluminium, geschikt voor zowel buiten- als binnentoepassingen.
Naast een hoogwaardige kwaliteit van het eindproduct, staan wij garant voor optimale transparantie in prijs en uitvoering. Wij nemen u alle zorg uit handen: van het maken van de tekening en sterkteberekening tot de volledige uitvoering. Op verzoek realiseren wij ook de montage.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie