Kenteq introduceert in 2012 cursus TBV compleet

De cursus is een samenvoeging van TBV delen 1 en 2 en sluit aan op de groeiende marktvraag.

Kenteq, het kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap, introduceert de nieuwe cursus ‘TBV compleet’. De cursus is een samenvoeging van TBV deel 1 en TBV deel 2 en sluit daarmee aan op de groeiende marktvraag.

De eerste cursussen starten in februari 2012 in Utrecht, in de omgeving van Zwolle en in de omgeving van Eindhoven.

Regeling BORG Beveiligingsbedrijf

De cursus behandelt alle aspecten van Technicus Beveiligingsinstallaties (TBV). Het eerste deel gaat in op de beveiligingsmarkt, ontwikkelingen in de criminaliteit en preventie.
Vervolgens leren de cursisten over beveiligingsfilosofie en het meten van risico's, wetgeving en normering, organisatorische maatregelen en bouwkundige en mechanische beveiliging.
De cursus sluit aan op de actuele Regeling BORG Beveiligingsbedrijf met de nieuwste bijlagen en op de bijbehorende risicoklasse indeling VRKI. Ook wordt aandacht besteed aan de VEB kwaliteitsregeling.

Voordelen

Volgens Jauk van der Craats, portfoliomanager van Kenteq, biedt TBV compleet voordelen.”Voor bepaalde beveiligingsinstallateurs was de splitsing van de TBV-cursussen niet praktisch. Met deze nieuwe cursus verloopt de aanmelding eenvoudiger. Ook komt men direct in het bezit van alle lesstof. Dat is erg handig voor hen die extra willen studeren.”

Vakmanschap

Kenteq is het kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap. Door kennisoverdracht, erkenning van leerbedrijven, begeleiding, training, scholing en advisering levert Kenteq een bijdrage aan hoogwaardig technisch vakmanschap.
Kenteq zoekt daarbij bewust naar samenwerking met het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. De producten en diensten richten zich op loopbaanontwikkeling van werknemers en het verhogen van het totale vakmanschap in bedrijven.

Info en aanmelden

Geïnteresseerden kunnen meer informatie krijgen via 088-444 99 00 of www.kenteq.nl. Aanmelden kan ook via www.kenteq.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie