Protec levert veelzijdige inbraakwerende overheaddeuren

Inbraakwerende overheaddeuren nu ook met vensters bij Protec Industrial Doors.

De inbraakwerende overheaddeuren van Protec Industrial Doors BV zijn getest en gecertificeerd door SKG conform de Europese norm ENV 1627 (NEN5096) en geschikt voor verschillende weerstandsklassen.


Diverse marktpartijen stellen steeds hogere eisen aan preventiemaatregelen tegen een inbraak om de waardevolle inhoud van een pand te beschermen. Een gecertificeerde oplossing kan tevens bijdragen aan een verlaging van de premie van de verzekeringsmaatschappij.

Hoogste normering

Protec heeft de nieuwe inbraakwerende overheaddeuren laten testen op verschillende weerstandsklassen. De testen op een complete deurconstructie hebben aangetoond dat de overheaddeuren voldoen aan de hoogste normering (WK6) volgens de Europese norm ENV 1627 (NEN5096) op het gebied van inbraakwerendheid. De overheaddeuren met vensters zijn nu ook gecertificeerd t/m weerstandklasse 4 (WK4).

Combinatie

Protec biedt zelfs de mogelijkheid om de inbraakwerende deuren te combineren met andere eisen zoals brandveiligheid, architectonische en akoestische eigenschappen. Dit geeft architecten en adviesbureaus meer ruimte een passend ontwerp te realiseren.

Kenmerken
  • stil en betrouwbaar;
  • gecertificeerde brandveiligheid;
  • perfecte eenheid met de belijning.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie