Klassieker iQ Optima krijgt een modern jasje

Tarkett, wereldleider in harde vloerbedekking en sportvloeren, lanceert de vernieuwde iQ Optima range.

Door innovatie, uitbreiding en de toevoeging van iQ kwaliteiten en eigenschappen is dit product een nog betere vloerbekledingoplossing geworden voor verschillende ruimten.

Innovatie

De iQ Optima is een klassieker die, zoals veel gewaardeerde producten, gemoderniseerd is naar de kleuren en dessins die tegenwoordig gevraagd worden om een hoogwaardige uitstraling te geven aan een interieur. 
Het iQ Optima kleurenpallet is verdubbeld en bestaat nu uit meer dan 60 kleuren. Daarnaast is er een uitgebreide collectie aan accessoires, tegels, planken, akoestische en antislip uitvoeringen en zijn multi-colour lasdraden toegevoegd aan deze range.

Multi-oplossing

Door de modernisering en uitbreiding van deze collectie is de iQ Optima nog beter afgestemd op de huidige eisen die aan vloerbekleding worden gesteld en geschikt voor diverse ruimten. Van ziekenhuizen tot scholen, hotels tot kantoren, slaapkamers tot natte ruimten: iQ Optima biedt een passende oplossing.
Zowel functioneel als visueel kan dit product aan alle wensen voldoen. Hiermee heeft de iQ Optima een nieuw niveau bereikt op het gebied van design in de range van homogeen vinyl.

Kenmerken
  • makkelijke installatie;
  • lage schoonmaak- en onderhoudskosten;
  • blijft er een levenlang als nieuw uitzien;
  • alle homogene vinylcollecties hebben VOS-niveau van lager dan 10 μg/m3;
  • toepassing van een nieuwe soort plastificeerder die ftalaat-vrij is;
  • ftalaat-vrij plastic draagt bij aan een nog gezonder en veiliger binnenklimaat.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie