MVO certificering is een feit voor JAZO Zevenaar

Tijdens haar congres ‘Met energie aan de slag’ ontving JAZO Zevenaar dit Prestatieladder certificaat.

Nic Hendriks van DEKRA reikte het MVO Prestatieladder certificaat uit. Het niveau 3 dat JAZO behaald heeft, kenmerkt het bedrijf.

JAZO, gespecialiseerd in de toegang en ventilatie van techniekruimten, viert dit jaar haar 50 jarig bestaan.

Innovatie

Het belang van sociale innovatie als motor achter technische innovatie, werd ook nog eens onderstreept door Rinke Zonneveld, directeur Ondernemerschap van het Ministerie EL&I. Het belangrijkste kapitaal staat niet bij de bank, maar staat achter de bankschroef.

Waardevolle input

Dagvoorzitster Marlies Claasen, bekend van TV Gelderland wist met haar ontwapenende optreden en kritische vragen het publiek te betrekken bij het congres.
In de workshop ‘Duurzaam staat onder stroom’ nam Maarten van Riet van Alliander het publiek mee in de energiewereld.
Henk de Beijer van MKB Winstpunt en de Beijer RTB liet in zijn workshop ‘Innoveren is een vak’, het publiek aan de slag gaan met innovaties.
JAZO kreeg zodoende waardevolle input waar het zelf mee aan de slag kan.

Muzikaal

De muzikale aankleding die dag kwam van lokale muziekvereniging Crescendo die speciaal voor JAZO een compositie had geschreven dat uitgevoerd werd op instrumenten gemaakt van JAZO’s eigen producten. Zo werd het thema ‘met Energie aan de slag’ letterlijk kracht bijgezet.
Directeur Axel Jansen, 3e generatie van dit familiebedrijf kijkt met trots terug op dit 50-jarige jubileum congres.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie