Technische Unie introduceert mobiele webshop

Technische Unie biedt gebruikers die onderweg zijn handige tool.

Deze handige tool biedt klanten de mogelijkheid om via een smartphone informatie te zoeken en producten te bestellen. Een uitkomst voor wie veel onderweg is!

In de afgelopen tijd is het aantal Nederlanders dat gebruikmaakt van mobiel internet sterk gegroeid. Mobiele websites zijn vooralsnog een stuk minder algemeen.
Technische Unie hoort bij de eerste drie procent bedrijven in Nederland die klanten het gemak van een mobiele webshop biedt.

Breed inzetbaar

Als eerste stap op het gebied van mobiele toepassingen heeft Technische Unie bewust gekozen voor een mobiele website in plaats van een app. Een mobiele website is immers niet gebonden aan een bepaald merk of bepaalde software, en daarmee breder inzetbaar. Op die manier kan Technische Unie zoveel mogelijk klanten van dienst zijn.

Snel en flexibel

Met de mobiele webshop biedt Technische Unie klanten meer flexibiliteit. Of ze nu onderweg zijn, op een project of op de zaak, via hun smartphone kunnen zij direct de artikelinformatie raadplegen of een bestelling plaatsen.
Inloggen gaat met dezelfde inloggegevens die klanten voor het inloggen op de internetsite van Technische Unie gebruiken. Ook de voorkeuren rond informatie raadplegen en bestellen blijven ongewijzigd. Een medewerker die op kantoor niet mag bestellen, kan dat ook niet via de mobiele shop.

Gebruiksgemak

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van de mobiele webshop heeft Technische Unie goed geluisterd naar de eisen en wensen van haar klanten. Ook in de testfase waren klanten nauw betrokken.
Uitgangspunt was de ontwikkeling van een mobiele website die optimaal is afgestemd op gebruik middels een klein scherm en op minder stabiele internetverbindingen. Om die reden is de mobiele webshop bewust lichter uitgevoerd en zijn niet alle functionaliteiten van de internetsite mobiel beschikbaar.
Voor het beheren van bestellingen en profielen moet bijvoorbeeld een vaste werkplek worden gebruikt.

 
Bekijk de website  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie