ASSA ABLOY Nederland levert complete deuroplossingen op maat.

Heeft u een nieuw project of gaat u een gebouw renoveren? Van ASSA ABLOY Nederland kunt u complete deuroplossingen verwachten die aansluiten op uw specifieke wensen en eisen.

Met de nieuwe 8000-serie van LIPS kunnen zowel binnen- als buitendeuren volledig worden voorzien van RVS deurbeslag en wordt design gecombineerd met kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit.

Compleet assortiment

De LIPS 8000-serie omvat inbraakwerend beslag en binnendeurbeslag met knoppen en krukken in tal van uitvoeringen. Standaard is het beslag vastdraaibaar, maar optioneel kan het beslag worden voorzien van een krukgeveerde constructie. De grepen, briefplaten en deurstoppers uit de serie hebben hetzelfde design zodat het gebouw verzekerd is van een uniforme uitstraling.

(Vlucht)veiligheid

Alle krukschilden en rozetten zijn getest volgens de Europese norm NEN-EN 1906. Daarnaast zijn de inbraakwerende cilinderrozetten, breed- én smalschilden SKG-gecertificeerd en voorziet het assortiment in twee krukmodellen als nooddeurbeslag (NEN-EN 179). Zo biedt LIPS niet alleen inbraakveiligheid, maar ook vluchtveiligheid.

Maatwerk

Elk project kent wel die ene deur waarvoor een standaard beslag niet voldoet. Om de uniformiteit te borgen, biedt het LIPS RVS deurbeslag flexibiliteit en maatwerk. De productie van de 8000-serie vindt plaats in Nederland zodat er goed kan worden ingespeeld op specifieke wensen binnen een project. Ook kerntrekbeveiliging en antibacterieel beslag behoren tot de mogelijkheden.

App als deurbeslagconfigurator

Om de opdrachtgever optimaal te ondersteunen bij de keuze voor het juiste beslag heeft LIPS een app ontwikkeld (voor iPhone, iPad en Android smartphones) die via de QR-code of op www.assaabloy.nl kan worden gedownload.