Leef vandaag met een blik op morgen

Legrand is altijd op zoek naar nieuwe oplossingen.

De drang om grenzen te verleggen: dat is wat Legrand hoopt terug te vinden bij haar klanten. Een streven om verder te gaan dan standaard.

Niet tevreden zijn met wat we al kennen, maar verder kijken en op zoek gaan naar nieuwe oplossingen en producten. Een zoektocht naar een nieuwe manier van leven in uw huis, gebaseerd op esthetische, functionele automatisering.

Vooruitgang

Kiezen voor BTicino My Home is kiezen voor het uitrusten van uw huis met een intelligent systeem, dat voor u zorgt. Technologie verbetert de levenskwaliteit binnen uw woning.
De laatste jaren maakte woningautomatisering een ontzettende vooruitgang op het vlak van technologie, toepassingen en design. Nu is het moment aangebroken om al deze voordelen te ontdekken en te gebruiken, dankzij de ervaring en technologie van een betrouwbare partner: BTicino.

BTicino My Home: een essentiële keuze

My Home doorbreekt het traditionele concept van de ‘elektrische installatie’, zoals we die vandaag de dag kennen.
Kiezen voor My Home betekent uw huis uitrusten met een gebruiksvriendelijk systeem. Zo wordt het bijvoorbeeld kinderspel om verlichting, rolluiken, verwarming, muziekdistributie, alarm- en deurcommunicatie te gebruiken, direct in huis of op afstand.
Het samenbrengen van al deze individuele functies maakt My Home tot wat het is. Een uniek, betrouwbaar en bijzonder flexibel geïntegreerd systeem, dat uitbreidbaar en aanpasbaar is om zo aan alle huidige en toekomstige wensen te voldoen. Uw woning wordt hiermee levensloop bestendig.

 
Meer informatie
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie