Schakelmateriaal biedt ergonomische en innovatieve oplossingen

BTicino Axolute schakelmateriaal: My interior landscapes!

De drang om grenzen te verleggen: dat is wat Legrand hoopt terug te vinden bij haar klanten. Een streven om verder te gaan dan standaard.

Niet tevreden zijn met wat we al kennen, maar verder kijken en op zoek gaan naar nieuwe oplossingen en producten.
Een zoektocht naar een nieuwe manier van leven in een woning, gebaseerd op esthetische, functionele automatisering.

BTicino Axolute schakelmateriaal

Het nieuwe BTicino Axolute schakelmateriaal biedt ergonomische en innovatieve oplossingen, die bijdragen aan comfort, stijl en identiteit. Met de ruime keuze aan materialen, kleuren en uitvoeringen zorgen de talloze afwerkingen voor een ware harmonie met het interieur van het kantoor, hotel, winkel, restaurant in uw project.
Assertieve, strakke rechthoeken vormen hierbij een zuiver essentieel ontwerp voor iedereen die de voorkeur geeft aan een rationele blik en pure materialen. Superieur in technologie, verfijning en design.

BTicino My Home domotica

Kiezen voor BTicino My Home is kiezen voor het uitrusten van een huis met een intelligent domoticasysteem, dat voor u zorgt. Technologie verbetert de levenskwaliteit binnen de woning.
De laatste jaren maakte woningautomatisering een ontzettende vooruitgang op het vlak van technologie, toepassingen en design. Nu is het moment aangebroken om al deze voordelen te ontdekken en te gebruiken, dankzij de ervaring en technologie van een betrouwbare partner: BTicino.

 
Meer informatie
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie