Het belang van een ervaren partner in de bouwkolom

Hertalan is het centrale aanspreekpunt voor een duurzaam EPDM daksysteem.

Als eerste Europese producent van EPDM-folies ooit, biedt Hertalan bijna 50 jaar toonaangevende kwaliteit in duurzame dak- en gevelsystemen.

Hertalan levert een 100 procent ecologisch materiaal dat bestand is tegen UV, ozon en andere weersinvloeden.
EPDM is een duurzame investering in de toekomst, gebaseerd op bewezen kwaliteit.
Mede door de economische terugval is vooral bij gebouweigenaren de focus meer verschoven naar de renovatie van het bestaande pand en daarmee tevens het dak.

Partner voor de gehele bouwkolom

Hertalan heeft niet alleen ruime ervaring met de productie van EPDM daksystemen, maar heeft zich tevens bewezen als partner voor alle stakeholders in de bouwkolom.
Van gebouweigenaar tot facilitair manager en van architect tot dakdekker: Hertalan is het centrale aanspreekpunt voor een duurzaam EPDM daksysteem.
De fabrikant is vertrouwd met de wensen en eisen van uiteenlopende klanten en beschikken over de nodige (noodzakelijke) contacten in de markt.

Brandveilig ontwerpen

Vanuit de bouwkolom is er steeds meer oog voor de risico’s van het werken met open vuur. Overheid en verzekeraars stellen niet alleen zwaardere eisen aan brandveilige verwerking, maar ook de brandveiligheid van het materiaal heeft hun aandacht.
EPDM daksystemen zijn in dat geval een ideale keuze voor een langdurige en duurzame dakconstructie. Niet alleen is de EPDM vliegvuurbestendig, ook het aanbrengen gebeurt zonder het gebruik van open vuur.
Als centraal aanspreekpunt biedt Hertalan een fullservice-pakket. Niet alleen in de training en begeleiding op uitvoerend niveau, maar ook in advieswerk voor opdrachtgevers en gebouweigenaren.

 

« Nieuws overzicht