VBH Nederland BV introduceert als eerste op de markt een enkelzijdig veiligheidscilinderrozet.

VBH, de experts in raam- en deurbeslag, levert producten voor de fabricage van ramen en deuren en toebehoren voor de montage van kozijnen. Een assortiment van sterke merken en het eigen merk greenteQ.

VBH initieert productontwikkeling en introduceert als eerste op de markt een enkelzijdig veiligheidscilinderrozet.

Kenmerken

Het Cilinderrozet 493 is goedgekeurd volgens SKG**, geschikt voor aluminium én kunststof deuren en wordt vanaf de buitenzijde bevestigd. De rozet kan geleverd worden in geanodiseerd aluminium en alle in roestvast staal mogelijke afwerkingen.
Hierdoor is het nu ook mogelijk om slanke profielen te voorzien van een elegante inbraakwerende afwerking.

Online certificeren

Onze belofte is duidelijk: ‘Eenvoudig alles, alles eenvoudig!’. We kijken verder dan het productaanbod. VBH biedt uitstekende technische ondersteuning en kostenbesparende serviceconcepten. Bestellen hoeft niet per fax of telefoon. U kunt ook gebruik maken van de webshop, EDI of u geeft uw materiaalbehoeftes door met ons scannersysteem.
Binnenkort is het ook mogelijk om gangbare kozijnconstructies online te certificeren (CE).

VBH Nederland

VBH Nederland is onderdeel van de wereldwijde marktleider op het gebied van raam- en deurbeslag. Een specialist die al 35 jaar kiest voor een klantgerichte aanpak: een breed productaanbod aangevuld met deskundig advies door vakmensen.
Bovendien biedt VBH service zoals service bedoeld is: bestelgemak, logistieke ondersteuning en praktijkgerichte productontwikkeling. Alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

 
Meer informatie