Mechanische deursluiter biedt betrouwbare sluitoplossing

DICTAMAT 50 is geschikt voor het gecontroleerd mechanisch sluiten van schuifdeuren.

DICTATOR biedt ook voor kleine schuifdeuren een betrouwbare mechanische sluitoplossing, die zowel in sluitkracht als ook in sluitsnelheid zeer nauwkeurig is in te stellen.

Het sluiten gebeurt op een gecontroleerde manier: een veerkabelrol in combinatie met een radiaaldemper waarvan de sluitsnelheid regelbaar is. Dit betekent een optimale bescherming voor mens en materiaal. De DICTAMAT 50 is naar aanleiding van vraag uit de markt ontwikkeld.


Iedere deursituatie

De verwachtingen van dit systeem zijn groot. Het is een product, waarin veel functionaliteiten zijn verwerkt en toch qua uitvoering eenvoudig, waardoor het zowel boven als onder de schuifdeuren in de rail te monteren is. Naast de twee compacte uitvoeringen is het systeem ook modulair leverbaar, zodat het systeem aan bijna iedere deursituatie aan te passen is.


Toepassing

De DICTAMAT 50 kan zowel voor enkelvleugelige als ook voor dubbelvleugelige schuifdeuren worden toegepast. Voor toepassing op schepen, in de levensmiddelensector of in ziekenhuizen is de schuifdeursluiter ook leverbaar in roestwerende materialen.


Voortvarend
DICTAMAT 50, een voortvarende sluitoplossing die door de Holland America Line in het kader van ‘Signature of Excellence’ veelvuldig is toegepast op een drietal cruiseschepen, zoals de M.S. Rotterdam.

Benieuwd naar deze of andere producten van DICTATOR? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag persoonlijk wat de mogelijkheden zijn.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie