Seves glasblok is veelzijdig design element voor diverse toepassingen

Een andere dimensie voor uw creativiteit met de glasblokken Seves glassblock!

Dit jaar introduceert Seves glassblock twee nieuwe collecties bedacht om nieuwe expressieve vormen te geven voor de creativiteit van de ontwerpers: Pegasus 3D en VetroPieno.

Seves lanceert op deze manier het glasblok als design element voor diverse toepassingen: van scheidingswanden tot vensters, en zelfs tot volledige glazen gevels.

Innovatief

Seves ontwerpt continue nieuwe designoplossingen door het glasblok om te vormen tot een materiaal dat artistieke vereisten of structurele behoeften interpreteert om speciale stijlen te verkrijgen: van traditioneel tot modern en van minimal tot innovatief.

Pegasus 3D

In samenwerking met de beroemde architect Rafael Moneo werd voor de eerste keer een driedimensionale decoratie aangebracht op de buitenzijde van een blok, ter gelegenheid van de creatie van het bekende glasblok Doric.
Dezelfde procedure werd gevolgd voor het blok Pegasus, bekend door zijn ‘vleugels’ die de structurele elementen tussen de blokken verbergen, met drie verschillende driedimensionale tekeningen: golf, mozaïek en diamant. Elke tekening biedt de architect en de interior designer nieuwe mogelijkheden voor gevoelservaringen, lijnspelen, echo’s en weerspiegelingen, door hen uit te dagen hun creativiteit in meerdere dimensies te verkennen.

VetroPieno

 

Seves heeft VetroPieno gecreëerd voor ontwerpers die houden van het traditionele blok: een compact glasblok dat de stijl van traditionele stenen verenigt met de doorzichtigheid en de helderheid van het glas.
VetroPieno is ideaal voor een modern interieur, heeft een sterke visuele impact, en voegt een elegant effect toe aan toepassings als scheidingswanden of stijlaccenten, zodat de binnenruimte uniek en intiem wordt.

Design

De nieuwe collecties van Seves glassblock maken deel uit van het gamma Design dat bestaat uit 6 verschillende collecties, waaronder de levendige Mendini Collection en de heldere Pegasus gemetalliseerd; elk met verschillende kleuren, stijlen, modellen, vormen, en speciale afmetingen.

 
Verken alle ontwerpmogelijkheden met de glasblokken van het gamma Design van Seves glassblock.
 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie