BTicino esthetisch en functioneel sterk in woningautomatisering

Legrand Nederland introduceert dit najaar BTicino My Home, een zeer gebruiksvriendelijk systeem voor woningautomatisering.

Deze complete domoticatoepassing brengt het bedienen van diverse applicaties in en om de woning samen in één flexibel systeem.

BTicino My Home combineert esthetiek en techniek en is eenvoudig uit te breiden en aan te passen aan toekomstige gebruikerswensen.

Ontzorgen

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun woning uit te rusten met een intelligent systeem dat comfort biedt en tegelijkertijd ‘ontzorgt’. In één handomdraai kunnen bewoners verlichting en verwarming regelen, rolluiken bedienen of hun favoriete muziek afspelen. Via een scenariotoets kunnen zij voorgeprogrammeerde schakelingen oproepen voor bijvoorbeeld het ontwaken, het verlaten van de woning of tijdens het koken.

Op afstand

BTicino My Home vergroot het veiligheidsgevoel en zorgt ervoor dat er altijd controle is over de woning. Zo is de toegangscontrole, deurcommunicatie en het alarmsysteem ook tijdens de afwezigheid van bewoners optimaal geregeld. Het systeem meldt inbraken, maar kan ook autonoom handelen bij gaslekken. Mocht de elektriciteit uitvallen, dan blijft het alarmsysteem functioneren.
BTicino My Home is zowel in huis als op afstand te bedienen via de computer, smartphone of tablet PC.

Toegankelijke techniek via open protocol

BTicino My Home is gebaseerd op een open protocol, waaraan systemen van derden gekoppeld kunnen worden via een gateway. Dit zorgt uiteindelijk voor meer transparantie en innovatie in de markt voor woningautomatisering. Daarnaast stelt het system integrators en installateurs in staat om zelf combinaties te leggen met andere toepassingen, zoals audio- en video-applicaties.

Bedieningselementen

My Home biedt een uitgebreid assortiment bedieningselementen die variëren van eenvoudige schakelaars tot geavanceerde touchscreens, videodisplays of een integratie met de iPhone of iPad.
Dankzij de koppeling met de productlijnen Axolute, Light en Living van BTicino is er altijd een combinatie met schakelmateriaal dat past bij de stijl van woning.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie