Herken de vluchtroute snel en duidelijk met de Go!

Famostar vluchtwegaanduiding in led, optioneel voorzien van volwaardige vluchtwegverlichting.

Compact, functioneel en doordacht design

 
Famostar is het merk van de installateur. Ook bij het ontwikkelen van de Go! zijn uw wensen verwerkt in een installatievriendelijk, compact en doordacht design.
De Go! familie kent zowel een plafond- als een wanduitvoering, welke geoptimaliseerd zijn voor de bijbehorende montagewijze. Het identieke, rustige ontwerp van beide modellen past ideaal in kantoren, scholen en ziekenhuizen.

Combinatie van vluchtwegaanduiding en -verlichting

Go! is optioneel voorzien van vluchtwegverlichting dankzij dezelfde hoge kwaliteit led-lens welke in de CELO gebruikt wordt. Hiermee zijn tussenafstanden tot wel 15 meter te bereiken, waardoor deze optie een besparing in aantal noodverlichtingsarmaturen per project oplevert.

Flash Alertâ„¢ Technology

Go! is het eerste Famostar product dat is uitgerust met Flash Alertâ„¢ Technology. Deze technologie zorgt ervoor dat het pictogram periodiek feller oplicht in nood.
Door deze flitsfunctie zal het pictogram extra aandacht trekken bij spanningsuitval, waardoor mensen sneller geneigd zullen zijn de vluchtroute naar de dichtstbijzijnde nooduitgang te herkennen en te volgen. De luminantie blijft te allen tijde minimaal 10 cd/m2, conform NEN-EN 1838.

Famostar op de beurs Elektrotechniek 2011

Bezoek ons op de ET 2011 en ontdek

  • de ideale projectoplossing in led; 
  • ons specialisme verwerkt in oplossingen voor u en uw klant; 
  • het Kenniscentrum Noodverlichting. 

Meld u snel aan via onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie