ASSA ABLOY organiseert inspirerende seminars

Seminars voorschrijvende instanties: informatief en inspirerend.

Na het succes van vorig jaar, organiseert ASSA ABLOY Nederland ook dit jaar seminars voor voorschrijvende instanties op diverse locaties.

 
Het doel van deze seminars is het delen van kennis over wet- en regelgeving, branchegerichte eisen en trends in de markt.

Diverse thema’s

ASSA ABLOY Nederland is de meest innovatieve leverancier van mechanische en elektromechanische deuroplossingen voor woning- en utiliteitsbouw, die voldoen aan de hoge eisen van de eindgebruiker met betrekking tot veiligheid, beveiliging en gemak.

In samenwerking met enkele vooraanstaande partners uit de branche staan in het derde en vierde kwartaal vijf nieuwe seminars op de agenda.
Naast algemene informatie, kunt u tijdens deze seminars een brede visie verwachten rondom de diverse thema’s. Ook praktijksituaties zullen de revue passeren.

Agenda seminars 2011
  • Vluchtwegtechniek & SKG (13, 20, 27 september); 
  • Ontwikkelingen in het bouwproces (12 oktober); 
  • ID & Access (2 november); 
  • Mechanisch & Elektromechanisch (9 november); 
  • Dicht & Open (23 november).
Gratis deelname

Deelname aan deze seminars is geheel kosteloos. Voor meer informatie en inschrijving kunt u terecht op de website van ASSA ABLOY.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie