Behandeld graniet ongevoelig voor vlekken

Cosentino presenteert vijf nieuwe kleuren in de Sensa Graniet lijn.

De vlekbestendige Sensa Granietlijn is uitgebreid met 5 nieuwe kleuren genaamd: Australia, Gabon, Cosmic Grey, Star Galaxy en Thailand.

Deze serie granieten werkbladen bevat een unieke bescherming tegen vlekken. Door een revolutionaire behandelding verandert de oppervlaktespanning van het graniet waardoor vloeistoffen worden afgestoten zodat ze niet kunnen intrekken in het oppervlak.

Bescherming

De behandeling zorgt voor een onzichtbare bescherming die het oppervlak laat ademen, tegen UV straling beschermt en in hoge mate vlekbestendig is. Het graniet is water- en olie-afstotend en doeltreffend beschermd tegen vlekken. Het materiaal voelt niet anders aan en blijft de bijzondere robuuste uitstraling behouden.
Sensa Graniet is verkrijgbaar in 20 kleuren en in 2 afwerkingen: gepolijst of leather.
Sensa Graniet geeft 10 jaar garantie op het materiaal voor keukenwerkbladen.

Kwalteit

Sensa wordt geproduceerd in de fabrieken van Cosentino in Braziliƫ. Het bedrijf bevindt zich in een regio die wereldwijd bekend staat om kwaliteit en de hoge productienormen voor graniet. De fabrieken beschikken over de meest geavanceerde productietechnologie voor de verwerking van verschillende soorten graniet op een totale oppervlakte van 45.000 m2.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie